Flyverdragt

Flyverdragt

Vigtigheden af at købe den rigtige flyverdragt til sit barn er ikke til at tage fejl af. 2 ting spiller ind for den morderne forældre. Funktion & design. Selvfølgelig er det vigtigst at funktionen er optimal, samtidig med at designet skal være i orden, og flot.

  1. Name It Flyverdragt er en prisbillig flyverdragt hvor man får meget for pengene. Kvaliteten måles ofte i vandsøjletryk. Denne ligger som regel fra 3000 til 10000. Name It har dragter fra 3000 til 5000 altså ligger de i den nedre og midterste ende af skalaen.
  2. Reima er i den absolutte top fra 8000 til 10000 mm vandsøjletryk. Rigtig flotte flyverdragter, og kvaliteten er den bedste der fås.
  3. Me Too er kvalitet til den rigtige pris. De fleste flyverdragter på 5000 mm vandsøjletryk.
  4. Ticket Yo Heaven er tæt på toppen med de fleste modeller på 8000 mm vandsøjletryk. Disse flyverdragter er dog suverænt de flotteste rent designmæssigt. Ticket To Heaven har igen i år, de flotteste flyverdragter på markedet.

Det er bare med at lede løs, måske findes der en flyverdragt til dit barn i den absolutte topkvalitet fra en af ovennævnte mærker til den rigtig pris. Tag et kig og shop online allerede i dag.

Dette indlæg blev udgivet i Flyverdragter. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar