Tiny MiNyMo

Tiny MiNyMo er en udløber af børnetøjs mærket MiNyMo, som begge er ejet at virksomheden Kidzone. Tiny MiNyMo designer og producere dog kun tøj til babyer i aldersgruppen 0 til 2 år. Tiny MiNyMo er velkendte og anerkendte for deres sjove, smarte og ikke mindst funktionelle børnetøj. På vores hjemmeside kan du bl.a. købe nogle Tiny MiNyMo Jeans eller Tiny MiNyMo Bukser, af en rigtig god kvalitet. Med tøj fra Tiny MiNyMo er man nemlig sikret god kvalitet og flot design, til rigtig gode online priser. Udover babytøj og børnetøj, designer de også Tiny MiNyMo Baby Tilbehør, som f.eks. omfatter hagesmække mv. Alle deres kollektioner bliver lavet sådan, at de både passer til den stille og generte type samt den vilde tøs og den seje dreng, som ikke kan få opmærksomhed nok. Med tøj fra Tiny MiNyMo er der noget for enhver smag og ethvert behov.

Dette indlæg blev udgivet i Tiny MiNyMo. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar