Regntøj til Børn

En af de bedst sælgende produkter indenfor børnetøj er overtøj og funktionstøj. Specielt er det regntøj til børn i PU materialet som er populært. Regntøj fåes i 2 forskellige varianter. Funktionsregntøj eller PU (gummi regntøj). Det mest solgte er sidstnævnte, fordi det er billigere end funktions regntøjet, men det er stadig 100% regntæt. PU regntøjet er desuden let og behageligt at have på for børnene. Det er en god ide at købe PU regntøj fra ca. 300-500 kroner, fordi børnene hurtigt vokser ud af regntøjet og derfor alligevel skal have nyt mindst 1 gang om året.

Babytøj

Indenfor børnetøj til vores allermindste er nethandel utrolig meget brugt fordi det er forholdsvist let det med størrelserne, fordi det meste er opgivet i centimetermål. F.eks størrelse 62 er 62 centimeter. Så det er nemt at få babytøj der passer første gang. Indenfor bodystocking til børn er udvalget på nette fantastisk stort. Med mærker som Fixoni, Name It og mange flere. Et andet mærke nemlig Melton er også utrolig kendt for speciel strømper, strømpebukser, underbukser og undertrøjer til børn i alle størrelser fra baby til ca. 12 år. Nettet bugner af babytøj, netop fordi det er nemt at købe børnetøj til baby på nettet.

Dette indlæg blev udgivet i Regntøj til Børn. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar